Haemme YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ Helsinkiin Vahinkosaneeraus-yksikköömme

Haemme YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ Vahinkosaneeraus -liiketoimintayksikköön Helsinkiin. 

Tulet toimimaan noin 20 hengen tulosvastuullisena esimiehenä. Olet rakennusalan ammattilainen, jolla on kokemusta eri(ko)koisten rakennusprojektien toteuttamisesta. Arvostamme kokemusta huoneistoremonteista ja erityyppisten vahinkokohteiden saneeraustöistä.

Vaatimuksena vähintään rakennusinsinöörin tai -mestarin koulutus sekä kokemusta tarjouslaskennasta.

Toimialueenasi on pääkaupunkiseutu ja lähialueet.

Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa osaamistasi arvostetaan. Pääset osaksi kasvavaa ja kansainvälistyvää ympäristöalan konsernia yhdessä muiden huippuammattilaisten kanssa. Huippuunsa viritetty työturvallisuus on meille kunniakysymys. Työntekijämme ovat vakuutettuja myös vapaa-ajalla, tämän lisäksi tarjoamme monipuolisia henkilöstöetuja mm. liikuntaan ja lomailuun.

Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen 20.7.2018 mennessä Deleten rekryportaalin kautta. Hae pian, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä sähköpostitse antaa toimialapäällikkö Pekka Kiho pekka.kiho@delete.fi.