Haemme työnjohtajaa ja osastosihteeriä Helsinkiin vahinkosaneerausyksikköömme

Haemme TYÖNJOHTAJAA Vahinkosaneeraus -liiketoimintayksikköön Helsinkiin.

Olet rakennusalan ammattilainen, jolla on kokemusta erikokoisten purku- ja rakennusprojektien toteuttamisesta. Tehtävässä osallistut mahdollisesti kaikkiin projektin vaiheisiin tarjouslaskennasta työkohteen luovutukseen saakka. Työkohteet vaihtelevat pienistä muutostöistä laajoihin peruskorjauksiin. Toimialueenasi on pääkaupunkiseutu ja ympäristö.

Vaatimuksena insinöörin tai rakennusmestarin koulutus. Aiempi työskentely alalla, ja kosteudenmittauskokemus tai –pätevyys lasketaan eduksi.

Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa osaamistasi arvostetaan. Pääset osaksi kasvavaa ja kansainvälistyvää ympäristöalan konsernia yhdessä muiden huippuammattilaisten kanssa. Huippuunsa viritetty työturvallisuus on meille kunniakysymys. Työntekijämme ovat vakuutettuja myös vapaa-ajalla, tämän lisäksi tarjoamme monipuolisia henkilöstöetuja mm. liikuntaan ja lomailuun.

Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen 31.7.2018 mennessä Deleten rekryportaalin kautta: https://delete.rekrytointi.com/paikat/?o=A_LOJ&list=1. Hae pian, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä sähköpostitse antaa yksinkönpäällikkö Tuomo Pitsinki, tuomo.pitsinki@delete.fi

Haemme OSASTOSIHTEERIÄ / -ASSISTENTTIA Helsinkiin Vahinkosaneeraus liiketoimintayksikköömme.

Tehtävän toimenkuvana työtilausten vastaanotto, projektien avaus, laskutuksen valmistelu ja laskutus sekä ostolaskujen käsittely.

Kokemus rakennus- tai kiinteistöhuollon toimialalta lasketaan eduksi.

Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa osaamistasi arvostetaan. Pääset osaksi kasvavaa ja kansainvälistyvää ympäristöalan konsernia yhdessä muiden huippuammattilaisten kanssa. Huippuunsa viritetty työturvallisuus on meille kunniakysymys. Työntekijämme ovat vakuutettuja myös vapaa-ajalla, tämän lisäksi tarjoamme monipuolisia henkilöstöetuja mm. liikuntaan ja lomailuun.

Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen 31.7.2018 mennessä Deleten rekryportaalin kautta: https://delete.rekrytointi.com/paikat/?o=A_LOJ&list=1. Hae pian, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä sähköpostitse antaa yksinkönpäällikkö Tuomo Pitsinki, tuomo.pitsinki@delete.fi