Delete mukana asuntomessuilla

Yksityisasiakkaat ovat tervetulleita asioimaan kierrätys- ja jäteasemallemme. Porin asema ottaa vastaa seuraavia jätejakeita: rakennus- ja remonttijäte, betoni, puu, metalli, sähkö- ja elektroniikkalaiteromu, pahvi sekä piha- ja puutarhajäte. HUOM, emme vastaanota biojätettä. Tarjoamme myös 20 km säteellä jäteasemastamme talkoo- ja raksalavoja. Lue lisää Deleten jäteasemista ja niiden palveluista tästä. 

Asuntomessualueella on Deleten jätelava ja sen yhteydessä asuntomessukisa. Arvaa paljonko jätelava jätteineen painaa, ja voita itsellesi talkoosetti! 3 lähimmäksi arvannutta voittaa palkinnon. 1 talkoosetti sisältää: kottikärryt, harava, lapio ja talkoojuomakori. Voit osallistua kilpailuun netissä https://www.getfeedback.com/r/DbLPA6d3/

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla messujen päätyttyä. Palkinnot noudetaan Deleten Porin uudelta kierrätysasemalta osoitteesta Mäkipuistontie 21.

Oletko menossa asuntomessuille? Osallistu kilpailuun Deleten Facebook-sivuilla ja voit voittaa asuntomessulippuja! Katso Facebook -kilpailun säännöt alla.

JÄRJESTÄJÄ:
Kilpailun järjestää Delete Finland Oy. Kilpailu ei ole Facebookin järjestämä, eikä se sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla, eikä kilpailu liity mitenkään Facebookiin.
KILPAILUAIKA:
Kilpailuun voi osallistua kommentoimalla Deleten kilpailun Facebook-päivitystä. Kilpailuaika on 26.6.-4.7.2018. Osallistumisajan ulkopuolella tulleita kommentteja ei oteta huomioon.
OSALLISTUMINEN KILPAILUUN:
Kilpailuun osallistutaan kommentoimalla Deleten Facebook-päivitykseen. Kommentoimalla päivitystä osallistuja hyväksyy nämä kilpailusäännöt.
VOITTAJAN VALINTA:
Palkinto arvotaan 5.7.2018 kaikkien kommentoijien kesken. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Facebook-yksityisviestillä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viiden (5) päivän kuluessa kilpailun päättymisestä, arvotaan uusi voittaja. Deleten työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun.
PALKINNOT:
Yksi palkinto on kaksi pääsylippua Asuntomessuille Poriin 6.7.-5.8.2018. Palkinnon arvo on 52 euroa. Arvomme yhteensä 3 palkintoa. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Palkinto toimitetaan voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Delete ei vastaa voiton hyväksymisestä aiheutuneista kuluista.
ARPAJAISVERO:
Palkintojen lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa Delete Finland Oy.
JÄRJESTÄJÄN VASTUU:
Palkinnon lunastajat vapauttavat Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.
HENKILÖTIEDOT:
Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin, eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön.
Tämän kilpailun säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Mikäli osallistuja käyttäytyy epäsoveliaasti, häntä epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, voidaan osallistujan osallistuminen kilpailuun hylätä ilman erillistä ilmoitusta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.