Delete mukana Nesteen kesäharjoittelijoiden turvallisuuspäivässä 6.6.2018

– Esittelemme osastollamme korkeapainetyöhön liittyviä työturvallisuusnäkökulmia. Delete työskentelee Kilpilaitoksen alueella päivittäin erilaisissa korkeapainetöissä. Työt vaativat erittäin tarkkaa työturvallisuusmenettelyä. Osallistujat pääsevät tutustumaan Nesteen turvallisuuspäivässä Deleten osastolla muun muassa korkeapainetyössä käytettävään suojavarustukseen – niin sanottuun pommipukuun ja korkeapainelaitteeseen, kertoo yksikönpäällikkö Jaakko Mäenpää Deletestä.
Paikalla Deleten osastolla ovat Jaakko Mäenpään lisäksi ja työnjohtaja Paul Söderlund sekä Deleten myynnin henkilöitä.

– Koemme osallistumisen turvallisuuspäivään erittäin tärkeänä. On hienoa, että Neste tunnistaa tämän päivän merkityksen kaikille alueella työskenteleville yrityksille ja että päivä järjestetään vuosittain. Turvallisuudesta ei voi koskaan puhua liikaa, lisää Mäenpää.

Tervetuloa tutustumaan Deleten osastoon ja turvallisuustyöhön Nesteen turvallisuuspäivän aikana 6.6.2018 Kilpilahden teollisuusalueella.

Lisätietoja
Jaakko Mäenpää
yksikönpäällikkö, Puhdistuspalvelut, Porvoo
p. +358 50 300 9163, jaakko.maenpaa@delete.fi