Delete mukana Piha, puutarha & Porin rakennusmessut -tapahtumassa 28.-29.4.2018

Delete esittelee messuilla palvelujaan Porin alueen kiinteistöpäättäjille, rakennusliikkeille sekä rakentajille, remontoijille ja puutarhanhoidosta kiinnostuneille. Tule osastollemme 129 B tutustumaan toimintaamme ja pelaamaan Delete-peliä, tarjolla maistuvia palkintoja.

Delete uusi jäteasema aukeaa kesällä Porissa

Avamme Poriin uuden jäteaseman kesällä 2018. Uusi Jäteasemamme sijaitsee osoitteessa Mäkipuistontie 21, 28430 PORI ja ottaa vastaan seuraavia jätejakeita: rakennus- ja remonttijäte, betoni, puu, metalli, sähkö- ja elektroniikkalaiteromu, pahvi sekä piha- ja puutarhajäte.

Deletestä talkoolavat ja vaihtolavat

Tarjoamme talkoolavoja 20 km säteellä jäteasemastamme. Talkoolavan hinta kolmeksi (3) vuorokaudeksi on 550 € (sis- alv 24 %). Hinta sisältää lavan tuonnin ja noudon 20 km säteellä jäteasemastamme sekä jätemaksut. Talkoolavalle voi kasata talkoojätettä, kuten risuja, lehtiä ja haravointijätettä. Lisätietoja lavapalveluistamme sekä uudesta jäteasemastamme: info@delete.fi tai Juha Mitro, p. +358 400 154 469.

Tervetuloa kuulemaan messuosastollemme 129B lisää palveluistamme ja uudesta jäteasemastamme.

Tutustu messujen verkkosivuihin: http://www.satakunnanmessut.fi/pihajapuutarha/

Tavataan messuilla!