Haemme Deletelle voimakkaasti kasvavaan ja kansainvälistyvään organisaatioomme markkinointipäällikköä

Päivittäisessä työssäsi suunnittelet ja tuotat monipuolista sisältöä kanaviimme ja vastaat markkinointimateriaaliemme tuottamisesta. Vastaat Deleten sisältömarkkinoinnin kehittämisestä ja sisällöntuotannosta, Delete-lehden toimittamisesta yhdessä yhteistyökumppanin kanssa sekä some-kanaviemme sisällöntuotannosta ja kehityksestä.

Olet tottunut hoitamaan monia eri kokonaisuuksia samaan aikaan järjestelmällisesti, itsenäisesti ja samalla luovasti. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot sekä viestit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti niin suomeksi kuin englanniksi. Olet tottunut eri julkaisujärjestelmien käyttäjä, hallitset WordPressin, SharePointin sekä Adoben kuvankäsittely-, grafiikka- ja taitto-ohjelmat. Olet tottunut seuraamaan ja analysoimaan verkkoanalytiikan työkaluja.

Odotamme sinulta vähintään kolmen vuoden kokemusta markkinoinnin ja/tai viestinnän tehtävistä sekä vankkaa digitaalisen ja sosiaalisen median osaamista. Sinulla on vahva ymmärrys alan mahdollisuuksista ja trendeistä, tehtävään soveltuva koulutus ja näyttöjä onnistumisista edellisistä markkinoinnin tai viestinnän tehtävistäsi. Haluat kehittyä sekä käyttää osaamistasi ja luovuuttasi liiketoimintamme kasvattamiseen markkinoinnin ja viestinnän keinoin.

Tarjoamme sinulle vastuullisen, haasteellisen ja itsenäisen tehtävän kasvavassa Delete-konsernissa, jossa saat hyödyntää osaamistasi osana ammattitaitoista tiimiä. Omalla osaamisellasi ja asenteellasi voit vaikuttaa lopullisen työnkuvan muodostumiseen. Toimipaikkasi sijaitsee Helsingissä Ilmalassa. Tehtävän toivottu aloitusajankohta on viimeistään 1.5.2018.

Lähetä hakemuksesi cv:n ja palkkatoiveen kanssa Deleten Rekryportaalin kautta 15.4. mennessä. Toimi nopeasti, sopivan henkilön löydyttyä pyrimme täyttämän paikan mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä, puhelimitse arkisin klo 12-16: Petri Uomala, markkinointijohtaja, p. 0400 316 061 tai Rekryportaalin chatissa.