Delete mukana Palopäällystöpäivillä Lahdessa 21.–24.3.2018

Tänä vuonna Palopäällystöpäivillä puhutaan muun muassa sään ääri-ilmiöistä, ihmisten aiheuttamista onnettomuuksista ja infrastruktuurin muutoksista, jotka voivat haastaa yhteiskunnan toimintakyvyn. Ensimmäisenä seminaaripäivänä kuullaan muun muassa ulkoministeri Timo Soinin puheenvuoro aiheesta Kansainvälinen yhteistyö hybridi- ja terrorismiuhkien torjunnassa.

Toisen seminaaripäivän ohjelmassa nostetaan keskusteluun työturvallisuus, kun Tapaturmavakuutuskeskuksen työturvallisuusasiantuntija Otto Veikkola kertoo työpaikkaonnettomuuksien TOT-tutkinnasta ja sen tavoitteista. TOT-tutkinnan tarkoituksena on työtapaturmien torjunnan tehostaminen selvittämällä onnettomuuteen johtaneet tapahtumat, tapaturmatekijät ja pohdinta vastaavien tapaturmien torjuntatoimenpiteistä.

Tuttuun tapaan alan kärkiyritykset ovat mukana monipuolisessa näyttelyssä, jossa osallistujat pääsevät tutustumaan alan toimijoihin. Myös Deleten vahinkoalan asiantuntijat Pekka Kiho ja Harri Hakala ovat mukana Palopäällystöpäivillä. Asiantuntijamme kertovat tilaisuudessa Deleten tavasta hoitaa vahinkokohteita ja jälkivahinkojen torjuntaa.

Palopäällystöpäivät vastaavat pelastusalan muutoksiin ja haasteisiin monipuolisella ohjelmalla luennoista paneelikeskusteluihin. Luvassa on ohjelmaa, josta jokainen pelastus- ja turvallisuusalan toimija saa uutta ammennettavaa. Palopäällystöpäivät antavat myös erinomaisen tilaisuuden verkostoitumiselle, tuttujen tapaamiselle ja ajatusten vaihtamiselle.

Tavataan Palopäällystöpäivillä!