Deleten RekryKoulutus laajenee – avoinna yhteensä 40 paikkaa ympäri Suomen

Avoimena on 20 paikkaa seuraaville paikkakunnille: Tampere, Jyväskylä, Äänekoski, Kuopio, Siilinjärvi, Kokkola, Raahe, Oulu ja Kemi. Lisäksi jo aiemmin alkaneessa RekryKoulutuksessa haetaan niin ikään 20 innostunutta työntekijää seuraaville paikkakunnille: Helsinki, Riihimäki, Porvoo, Turku, Rauma, Pori ja Harjavalta.

Koulutus kestää 3,5 kuukautta, jonka aikana pääsee perehtymään ja kouluttautumaan huolella tuleviin työtehtäviin. Koulutuksessa yhdistyy lähiopetus (20 päivää) ja käytännön työskentely Deletellä. Koulutuksessa opiskeltavat työtehtävät koostuvat monipuolisista puhdistusalan tehtävistä, kiinteistöalalla, viemäritöissä ja teollisuudessa. Hakijalta edellytetään suomen kielen taitoa, mutta suomen ei tarvitse olla äidinkieli. Lisäksi vaatimuksena on voimassa oleva c-ajokortti ja soveltuvuus fyysiseen työhön. Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat tällä hetkellä työttöminä työnhakijoina, irtisanomisuhan alaisina tai määräaikaisissa työsuhteissa.

Tutustu RekryKoulutukseen videolta: https://youtu.be/-OoiyqqfujQ

Toteutimme keväällä 2017 ensimmäisen RekryKoulutuksemme ja saimme siitä erittäin positiivisia kokemuksia ja upeita kollegoja joukkoomme. Nyt sinulla on jälleen mahdollisuus päästä töihin ilman pohjakoulutusta – koulutamme hakija tehtävään ja tarjoamme vakituista työsuhdetta kaikille koulutuksen suorittaneille.

Miten voin hakea mukaan?

RekryKoulutus paikkakunnille Helsinki, Riihimäki, Porvoo, Turku, Rauma, Pori ja Harjavalta
– Hae mukaan viimeistään 8.1.2018
– Koulutusaika 22.1.-2.5.2018
– Lue hakuohjeet ja lisätiedot: www.uramuuntaja.fi/deletelansi

RekryKoulutus paikkakunnille Tampere, Jyväskylä, Äänekoski, Kuopio, Siilinjärvi, Kokkola, Raahe, Oulu ja Kemi
– Hae mukaan viimeistään 15.1.2018
– Koulutusaika 6.2.-18.5.2018
– Lue hakuohjeet ja lisätiedot: www.uramuuntaja.fi/deletepohjoinen

Lue Deleten ja osallistujien kokemuksia kevään 2017 ohjelmasta: https://www.delete.fi/deletelehti/artikkelit/vakituista-tyota-rekrykoulutuksella

Tässä vielä viisi hyvää syytä hakea mukaan:

1. Tähtäimessä vakituinen työpaikka
2. Ainutlaatuinen koulutuskokonaisuus ja perehdytys töihin
3. Kuusi uutta työssä vaadittavaa korttia takataskuun
4. Kasvavan ja menestyvän Delete-konsernin rento työyhteisö ja työpaikka, jossa töitä tulee riittämään
5. Teet työtä, jolla on näkyvä vaikutus yhteiskuntamme arkipäivään

Uramuuntaja Oy ja Barona Teollisuus Oy yhdessä Deleten sekä Uudenmaan ja Keski-Suomen ELY-keskusten ja TE-toimistojen kanssa.