Tulevaisuuden Tehdas -tapahtumassa 14.11.2017 Tampereella pohditaan teollisuuden digitalisaatiota ja megatrendejä

Tampereella Sokos Hotel Tornissa 14.11.2017 järjestettävä Tulevaisuuden tehdas -tapahtuma tarjoaa mielenkiintoisen katsauksen tehtaiden toimintaan ja tulevaisuuteen. Päivän aikana haetaan vastauksia siihen, millainen tulevaisuuden tehdas parhaimmillaan on. Tapahtumassa keskitytään myös kuulemaan ja pohtimaan, miten tehdas voi olla kilpailukykyinen tulevaisuuden Suomessa ja miten tuottavuus ylipäätään saadaan nousuun.

Tapahtumat keynote-puhujat ovat Tieto Oyj:n innovaatiojohtaja Taneli Tikka ja Professori Friedrich Bleicher, Technische Universität Wienistä.

Tikka puhuu keynotessaan megatrendeistä ja niiden vaikutuksesta teollisuuteen. Friedrich Bleicher taas puhuu digitalosaationäkökulmalla aiheenaan ”Factory of the Future – Towards system of systems”.

Keynote-puheenvuorojen lisäksi tapahtumassa kuullaan mielenkiintoisia esimerkkejä digitalisaation avulla jo toteutetuista ratkaisuista ja kyberturvallisuudesta tehdasympäristöissä.

Suomalaisen metsäteollisuuden digimurroksen haasteet, mahdollisuudet ja muutos nousevat esiin, kun UPM, Technology, Executive Vice President, Jyrki Ovaska käsittelee kotimaamme metsäteollisuuden nopeaa uusiutumista biopohjaisien liiketoimintojen suuntaan sekä innovaatioiden roolia kehityksessä case-esimerkin kautta.

Tapahtuma kokoaa yhteen noin 100 tehtaiden toiminnasta vastaavaa johtajaa kuulemaan ja jakamaan keskustelemaan edellä mainituista teemoista. Myös Delete on mukana Tulevaisuuden tehdas -tapahtumassa yhteistyökumppanin roolissa ja kertomassa innovaatioistaan teollisuuden prosessipuhdistukseen.

Vielä muutamia kutsuvieraspaikkoja tilaisuuteen on avoinna. Jos olet kiinnostunut osallistumaan, ota yhteyttä: Dan-Olof Palm, dan-olof.palm@delete.fi tai p. 040 586 8400.

Paikalla tilaisuudessa Deleten Teollisuus- ja kiinteistöpalveluista ovat:

Raimo Huhtala, liiketoimintajohtaja, p. 046 851 5964

Dan-Olof Palm, myynti- ja kehityspäällikkö, p. 040 586 8400

Tervetuloa mukaan tekemään viisaampia tehdasympäristöjä!