Delete mukana Kiinteistömessuilla 26.-27.9. Messukeskuksessa Helsingissä

Kiinteistömessuilla on mukana tänä vuonna enemmän yrityksiä kuin koskaan. Tapahtuma tarjoaa hyvän näkemyksen toimialan uutuuksiin sekä mielenkiintoista ja asiantuntevaa ohjelmaa aamusta iltaan, kahden päivän ajan.

Ohjelma pureutuu muun muassa sisäilman laatuun ja digitalisaatioon osana taloyhtiöiden kehitystä, unohtamatta aina ajankohtaisia linjasaneerauksia ja ennakoivaa huoltoa osana kiinteistön kehitystä ja huolenpitoa. Messuilla on myös ohjelmassa huipputason asiantuntijapuheenvuoroja, haastatteluita ja keskusteluita.

Sisäilman laatuun keskeinen puheenaine 

Keskiviikkona kello 13.30 alkaen ohjelmassa on suomalaisten rakennusten sisäilmaongelmia käsittelevä Rakennuslehden seminaari. Keskustelun avaa Rakennuslehden toimituspäällikkö Seppo Mölsä otsikolla ”Näin Suomi homehtui”. Hän kertoo lyhyesti, milloin ja miksi sisäilmaongelmat nousivat esiin Suomessa. Ympäristöministeriön entinen yli-insinööri ja Sisäilmauutisten toimittaja Esko Kukkonen taas kommentoi, miksi ongelmat yllättivät ja miksi niitä ollut niin vaikea ratkaista.

Lopun iltapäivän aikana keksityttään puheenvuoroihin, jotka liittyvät yksinomaan home- ja sisäilmaongelmiin. Messukävijät ovat tervetulleita myös Deleten osastolle keskustelemaan ja tapaamaan sisäilma-asiantuntijoitamme. 

Tutustu tarkemmin Kiinteistömessujen ohjelmaan verkkosivuilla www.kiinteistomessut.fi

Tavataan messuilla! #kiinteistömessut