Delete mukana Isännöintipäivillä 6.-8.9.2017 Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa

Isännöintipäivien yhteydessä järjestettävä näyttely on vuoden tärkein kohtauspaikka alan palveluntarjoajille ja isännöinnin ammattilaisille. Myös Delete on mukana näyttelyssä, tapaat Deleten ammattilaiset osastolla 59. Laajassa näyttelyssä kohtaat alan johtavat toimijat ja kontaktit.

Päivien seminaareissa on tarjolla huippuluentoja kiinnostavine näkökulmineen ja paljon uutta tietoa alalta.

Ennakoivaa kunnossapitoa taloyhtiöille

Delete esittelee Isännöintipäiville näyttelyssä palvelutarjontaansa isännöitsijöille. Kerromme erityisesti ennakoiva huollon merkityksestä ja palveluistamme isännöinnin ammattilaisille. Asunto- ja kiinteistöyhtiöiden kunnossapitotarveselvityksissä ennakoidut korjaukset tai peruskunnostushankkeet edellyttävät usein etukäteen tehtäviä töitä ja kartoituksia. Näitä töitä ovat esimerkiksi putkiston kuvaaminen tai asbestikartoitus, kun selvitetään, onko aika alkaa suunnitella linjasaneerausta. Myös vesivahinkojen ja tukosten välttämiseksi tehtävät putkiston huuhtelut tai selkeä jälkivahinkotorjuntaprosessi ovat ennakointia parhaimmillaan.

Ennakoivilla toimilla asunto-osakeyhtiöstä pidetään hyvää huolta jo etukäteen ja vältetään vahinkoja ja säästytään mahdollisesti jälkivahinkokorjauksilta. Hyvin hoidettu yhtiö on kaikkien osakkeenomistajien etu.

Tule keskustelemaan oman taloyhtiön tulevaisuudesta ja kunnossapidosta asiantuntijoidemme kanssa Deleten osastolle numero 59.

Tavataan Isännöintipäivillä Tampereella!

Lisätietoja tapahtumasta Facebookissa

Tapahtuman verkkosivut