Delete mukana Tulevaisuuden Isännöinti -tapahtumassa 18.-20.5.2017

Isännöitsijöiden ja kiinteistöalan ammattilaisten kohtaamisen paikka

Tulevaisuuden isännöinti on mainio tapa saada työhön liittyvää tietoa, verkottua alan toimijoiden kanssa sekä vaihtaa kokemuksia ja kuulumisia kollegojen kesken.

Tulevaisuuden Isännöinti järjestetään jo kahdennentoista kerran. Myös Delete on mukana tapahtumassa koko seminaariristeilyn ajan. Asiantuntijamme Ilari Niemi antaa seminaarin tietoiskuosiossa tukevan tietopaketin taloyhtiöille asbestin ja muiden haitta-aineiden kartoituksesta ja purkamisesta sekä siitä, mitä urakoissa tulee ottaa huomioon. Verkottumiseen tarkoitetussa kontaktifoorumissa Deleten asiantuntijoita voi haastaa niistä aiheista, jotka puhuttavat isännöintityössä tällä hetkellä. Seminaarissa Deletestä ovat paikalla asiantuntijat Heidi Knaapila ja Ilari Niemi.

Tavataan Tulevaisuuden Isännöinnissä!