Taloyhtiö 2017 -tapahtuma kerää yhteen tietokokonaisuuden taloyhtiölle

Tapahtuman luennot on suunnattu muun muassa taloyhtiöiden puheenjohtajille, hallituksille, isännöitsijöille ja vaikkapa huoltoyhtiön edustajille. Luennoimassa ovat Kiinteistöliiton ja Kiinteistöliitto Uusimaan edustajia sekä alan muita tunnettuja ammattilaisia. Seminaarien ja tietoiskujen lisäksi tapahtumassa on laaja, asiantuntijapalveluita tarjoavien yritysten näyttely.

Tule kuulemaan taloyhtiölle tukeva tietopaketti asiaa ja tutustumaan alan toimijoiden palveluihin.

Ennakoivan kunnossapidon merkitys 

Delete esittelee Taloyhtiö 2017 -tapahtumassa palvelutarjontaansa asunto-osakeyhtiöille. Olitpa tapahtumassa isännöitsijän, hallituksen puheenjohtajan tai huoltoyhtiön edustajan roolissa, kannattaa osastollamme piipahtaa. Kerromme erityisesti ennakoiva huollon merkityksestä. Yhtiön kunnossapitotarveselvityksessä ennakoidut korjaukset tai peruskunnostushankkeet edellyttävät usein etukäteen tehtäviä töitä ja kartoituksia. Näitä töitä voi olla vaikkapa putkiston kuvaaminen tai asbestikartoitus, kun selvitetään, onko aika alkaa suunnitella esimerkiksi linjasaneerausta. Myös muut kiinteistön ennakoivaan huoltoon liittyvät työt saattavat olla listalla, kuten vesivahinkojen ja tukosten välttämiseksi tehtävä putkiston huuhtelu.

Ennakoivilla toimilla asunto-osakeyhtiöstä pidetään hyvää huolta jo etukäteen ja vältetään vahinkoja ja säästytään mahdollisesti jälkivahinkokorjauksilta. Hyvin hoidettu yhtiö on kaikkien osakkeenomistajien etu.

Tule keskustelemaan oman taloyhtiön tulevaisuudesta ja kunnossapidosta asiantuntijoidemme kanssa Deleten osastolle numero 5. Tapahtuma on avoinna klo 8.50 – 16.30.

Tavataan Taloyhtiö-tapahtumassa!