Palopäällystöpäivät 2017 kokoaa yhteen pelastusalan ammattilaiset 6. – 8.4.

Palopäällystöpäivät on osa Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlan ohjelmaa ja tilaisuuden suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Palopäällystöpäivät vastaavat pelastusalan muutoksiin ja haasteisiin monipuolisella ohjelmalla luennoista paneelikeskusteluihin. Luvassa on ohjelmaa, josta jokainen pelastus- ja turvallisuusalan toimija saa uutta ammennettavaa. Palopäällystöpäivät antavat myös erinomaisen tilaisuuden verkostoitumiselle, tuttujen tapaamiselle ja ajatusten vaihtamiselle.

Päivien aikana keskustellaan muun muassa palopäällystön ammattikorkeakoulutuksen siirtymisestä Poliisiammattikorkeakoulun vastuulle. Paikalla aiheesta keskustelemassa ovat muun muassa sisäministeri Paula Risikko, rehtori Kimmo Himberg Poliisiammattikorkeakoulusta ja rehtori Mervi Parviainen Pelastusopistosta.

Tuttuun tapaan alan kärkiyritykset ovat mukana monipuolisessa näyttelyssä, jossa osallistujat pääsevät tutustumaan alan toimijoihin. Myös Deleten vahinkoalan asiantuntijat Pekka Kiho ja Harri Hakala ovat mukana Palopäällystöpäivillä. Asiantuntijamme kertovat tilaisuudessa Deleten tavasta hoitaa vahinkokohteita ja jälkivahinkojen torjuntaa. 

Lue lisää päivien ohjelmasta osoitteesta http://www.sppl.fi/koulutus_ja_tapahtumat/koulutushaku/palopaallystopaivat_2017.646.ohjelma.html