Käynninaikaiset Bang & Clean -puhdistukset teollisuuteen

Miten parantaa polttoprosessin tehokkuutta ja varmistaa, että seisokit sujuvat helpommin ja nopeammin? 

Deleten Bang & Clean -menetelmän avulla voidaan lisätä polttoprosessin tehokkuutta. Menetelmässä tuotetaan useita räjähdyksiä, joissa syntyvä paineaalto irrottaa kattilan seinään kiinnittynyttä tuhkaa, joka vähentää prosessin tehokkuutta. Räjäytyspuhdistus täydentää teollisuuspuhdistustöitä, joita normaalisti tehdään huoltoseisokkien aikana. Puhdistus voidaan tehdä myös silloin, kun laitos on täydessä toiminnassa. Koska erillistä alasajoa ei tarvita, menetelmän ansiosta voidaan säästää kustannuksia merkittävästi.

Lue lisää Deleten Bang & Clean -menetelmästä ja sen hyödyistä teollisuudessa Delete-lehdestä.

Asiantuntijamme Hannu Honkasalo kertoo, miten menetelmä voi parantaa teollisuuslaitoksen tuottavuutta.