JVT- ja kuivauspäivät 2017 kokoaa yhteen vahinkoalan ammattilaiset maaliskuussa

Päivien aikana kuullaan muun muassa Lähi-Tapiolan korvauspäällikkö Jussi Korpelaisen luento viimeaikaisesta oikeuskäytännöstä palo- ja vuotovahinkojen korvaamiseen liittyen. Lisäksi saadaan tietoa desinfiointiaineista Turvallisuus- ja kemikaalivirasto TUKESin ylitarkastaja Hannu Mattilan kertomana.

Myös Deleten vahinkoalan asiantuntijat Pekka Kiho ja Harri Hakala ovat mukana opintopäivillä. Asiantuntijamme kertovat tilaisuudessa Deleten tavasta hoitaa vahinkokohteita ja jälkivahinkojen torjuntaa.

Tilaisuuden järjestää Suomen Palopäällystöliitto yhteistyössä JVT- ja kuivausliikkeiden liiton ja Vakuutusalan teknisten tarkastajien kanssa.

Lue lisää päivien ohjelmasta ja ilmoittaudu mukaan ammattilaisten joukkoon osoitteessa:  http://www.sppl.fi/koulutus_ja_tapahtumat/koulutushaku/jvt-_ja_kuivauspaivat_2017.652.html