Haluamme toimia oikein – Whistleblowing-palvelu käyttöön Delete-konsernissa

Luotettavuutemme ja pitkäaikainen menestyksemme rakentuvat eettisesti kestävään toimintaan, jonka perusperiaatteet on kirjattu hyvän liiketavan periaatteisiimme.

On tärkeää, että jokainen ilmoittaa epäilemästään mahdollisesta väärinkäytöksestä, joka ei ole Deleten hyvän liiketavan periaatteiden mukaista toimintaa. Näin saamme mahdollisuuden estää tai oikaista kaikki väärinkäytökset.

Ensisijaisesti rohkaisemme sinua ottamaan yhteyden johonkin esimieheen organisaatiossamme. Jos sinusta tuntuu, ettet voi kertoa tietojasi avoimesti, annamme sinulle mahdollisuuden kertoa huolestasi nimettömänä tämän kanavan kautta.

Ilmoituskanavaa hoitaa ulkopuolinen kumppani, Whistleblowing Centre, nimettömyyden varmistamiseksi.

Nimetön ilmoituskanava on osoitteessa https://report.whistleb.com/Delete

Lisätietoja:

* Whistleblowing-ohjeet: www.delete.fi/whistleb

* Usein kysyttyä: https://whistleb.com/faq

Kiitos, kun autat meitä toimimaan yhtiönä, joka edistää hyvää liiketoiminnan etiikkaa.

Whistelblowing-palvelusta vastaava henkilö Deletessä:

Janika Vilkman

lakiasiainjohtaja

Delete Group Oy

Postintaival 7, 00230 Helsinki

GSM  358 50 305 6471

janika.vilkman@delete.fi

“WhistleB tarjoaa kolmannen osapuolen whistleblowing-palvelun, joka varmistaa raportoijan nimettömyyden hänen viestiessään työnantajansa kanssa. Palvelu on täysin erillään työnantajan IT-järjestelmistä ja verkkopalveluista. WhistleB ei tallenna IP-osoitteita eikä liitetiedostojen lähteeseen liittyviä tietoja. Niinpä meillä ei ole mitään tapaa jäljittää raportoijaa. Kaikki ilmoitukset ovat vahvasti salattuja ja niiden salauksen voivat purkaa vain nimetyt henkilöt. WhistleB ei pysty purkamaan ilmoitusten salausta tai lukemaan niitä.” Karin Henriksson, perustaja, WhistleB