Jäte, Vesi, Ympäristö 2016 -messut, 12.-14.10.2016 Messukeskus, Helsinki

Tervetuloa tutustumaan messuille Deleten kierrätyksen ja jätteenkäsittelyn palveluihin. Kerromme muun muassa materiaalinkäsittelystämme ja sen tehokkuudesta sekä tavastamme mitata purkutyössä syntyvää hiilijalanjälkeä. Lisäksi osastollamme kuulet myös muista palveluistamme rakentamiseen ja teollisuuteen.

Jäte, Vesi, Ympäristö järjestetään yhdessä Suomen suurimman rakentamisen ja talotekniikka-alan messujen FinnBuildin, infrastruktuurin keskittyvän InfraExpon, liikuntapaikkarakentamisen Arenan sekä viherrakentamisen ViherTekin kanssa.

Näyttely tarjoaa uusinta tietoa, tuotteita ja palveluita kuntien, kuntaliittojen ja valtion ympäristö-, jätetekniikoiden ja palveluiden hankinnoista sekä energia- ja vesihuollosta vastaaville päättäjille, asiantuntijoille, suunnittelijoille ja käyttäjille. Myös teollisuuden, kaupan ja palvelusektorin ympäristö- ja jäteasioista vastaavat henkilöt hyötyvät tapahtuman kattavasta tietopaketista.

Tavataan messuilla!