Isännöintipäivät 14.-16.9.2016, Jyväskylän Paviljonki

Esittelemme osastollamme palvelumme kiinteistöille ja isännöintiin. Tule kuulemaan lisää, miten voimme auttaa arjen haasteissa! Tarjoamme kattavasti tietoa palveluistamme kuten ryömintätilojen korjauksista ja saneerauksista, haitta-aine- ja muista purkutöistä, putkistojen kuvauksista ja huuhteluista sekä suurtehoimurointipalveluista mitä erilaisimpiin kohteisiin. Meiltä saa myös viemäripalvelut koko maassa. Yhteistä kaikille palveluillemme on tinkimaton työn laatu ja pitävät aikataulut. 

Näyttelyalueen lisäksi Isännöintipäivien seminaareissa on tarjolla inspiroivia ja ajankohtaisia huippuluentoja, kiinnostavia näkökulmia ja uutta tietoa. Lisätietoja seminaarista ja ohjelmasta sekä ohjeet ilmoittautumiseen saat Isännöintipäivien verkkosivuilta tästä linkistä.

Tavataan Isännöintipäivillä!