Tommi Kajasoja Deleten Suomen toimintojen maajohtajaksi

Delete-konsernin emoyhtiön Delete Group Oy:n toimitusjohtaja Jussi Niemelä on tähän saakka vastannut myös Delete Finland Oy:n toimitusjohtajan ja Suomen maajohtajan tehtävästä. Jatkossa Niemelä keskittyy Delete Groupin konsernin toimitusjohtajan tehtävään tukemalla erityisesti Deleten kasvutavoitteita Ruotsissa ja kansainvälistymistä myös muille mahdollisille markkina-alueille.

Tommi Kajasojan aikaisempaan tehtävään Deleten Teollisuus- ja Kiinteistöpalveluiden liiketoimintajohtajana nimitetään 1.6.2016 alkaen Ins. Raimo Huhtala. Huhtala raportoi tehtävässään Tommi Kajasojalle.

– Delete kasvaa ja kansainvälistyy vahvasti. Uudet nimitykset tukevat strategiaamme olla Pohjoismaiden ykkönen omilla toimialoillamme teollisuuden puhdistuksessa, purkupalveluissa sekä kierrätys- ja jätteenkäsittelypalveluissa, kommentoi Delete-konsernin toimitusjohtaja Jussi Niemelä nimityksiä.

Lisätietoja                     

Jussi Niemelä, p. 0400 462 696, jussi.niemela@delete.fi

Delete Group Oy, toimitusjohtaja

Tommi Kajasoja, p. 046 851 5963, tommi.kajasoja@delete.fi

Delete Finland Oy, liiketoimintajohtaja, Teollisuus- ja kiinteistöpalvelut