Talvi ei yllätä Deleteä

Moni ehti jo huokaista helpotuksesta, kun kovat, pitkään jatkuneet pakkaset hellittivät. Sään lauhtuminen tuo kuitenkin omat haasteensa: lumimassoista syntyvä sulamisvesi jäätyy viemäreissä ja putkissa herkästi kelien taas kylmetessä. Jäätyessään vesi laajenee ja rasittaa putkea niin, että se saattaa rasahtaa rikki. Deleten laitteistolla jäätyneen sulamisveden voi kuitenkin sulattaa tehokkaasti – joko höyryn avulla tai kuumalla vedellä.

Sään lauhtuessa on syytä suunnata katse myös ylös, kohti rännejä ja katon reunoja. Sulavasta vedestä muodostuu lämpötilan jälleen pudotessa komeita jääpuikkoja, jotka aiheuttavat herkästi vaaratilanteita. Deleten kalustolla jääpuikkojen pudotus onnistuu myös kaupunkien keskustojen korkeiden rakennusten reunoilta. Siellä puikot ovat erityisen petollisia, sillä pipo silmillä kiireessä viipottavat kaupunkilaiset eivät osaa varoa sitä, mitä eivät näe.

Tästä talvesta eteenpäin pääkaupunkiseudun jääpuikoille onkin luvassa entistä tukalammat oltavat. Ennen vuodenvaihdetta me Deletellä muutimme koko konkkaronkkamme Helsingin Ilmalaan. Olemme nyt entistä paremmassa valmiudessa koko Uudellamaalla, etenkin pääkaupunkiseudulla. Kalustoa on runsaasti ja pääsemme nopeasti liikkeelle, myös kantakaupungin suuntaan. Paiskimme hommia kahdessa vuorossa, ja hätäpäivystyksen ansiosta olemme aina valmiina auttamaan. 

Katso paikkakuntakohtaiset yhteystietomme tästä ja ota yhteyttä!