Älä anna lumen ja jään yllättää kiinteistössä

Delete tarjoaa kiinteistöille kaikki talvipalvelut, kuten lumenpudotukset, rännien ja syöksytorvien sulatukset vesihöyryllä, sadevesikaivojen sulatukset ja lumenajon. Hoidamme myös rännien puhdistuksen lehdistä ja muista roskista jo varhain syksyllä, jotta ne eivät aiheuta ongelmia jäätyessään talvella.

Yllättikö lumi, jäätyivätkö kiinteistön rännit?

Ota Delete kumppaniksi talvipalveluissa ja varmistu, että talvi ei yllätä!

Deleten toiminnan keskiössä on työturvallisuus, ja henkilöstöllä on rautainen ammattitaito. Delete käyttää lumenpudotuksessa aina asianmukaisia työvälineitä ja -menetelmiä, jotta kiinteistön rakenteet eivät kärsi työstä. Deleten kanssa voit sopia talvipalveluista koko kauden ajaksi paikkakuntakohtaisesti.

Katso paikkakuntakohtaiset yhteystietomme täältä tai ota yhteyttä valtakunnalliseen
24 h -päivystysnumeroomme 010 656 1000!