Delete allekirjoitti sopimuksen metsäteollisuuskonserni Metsä Groupin kanssa

– Sopimuksessa merkittävää on se, että tarjoamme kotimaista prosessiteollisuuden huippuosaamista asiakkaalle uudella palvelukonseptilla. Perinteisen puhdistustyön lisäksi etsimme uutta teknologiaa ja innovaatioita, jotka soveltuvat juuri kyseisen tehtaan prosessipesuihin ja prosessilaitteiden puhtaana pysymiseen tehostaen samalla tuotantolaitteiden käytettävyyttä sekä tuotannon tehokkuutta. Kehitystyötä teemme asiakkaan tarpeesta lähtien, yhdessä asiakkaan kanssa, kertoo Deleten liiketoimintajohtaja Tommi Kajasoja yhteistyöstä.

– Etsiessämme sopivaa kumppania prosessipuhdistukseen ymmärsimme, että perinteisen palvelusopimuksen lisäksi tarvitsemme partnerin, joka haluaa aidosti kehittää tehtaan prosessia tehostavia ratkaisuja. Delete toi neuvottelupöytään uutta ja liiketoimintaamme hyödyttävää, kertoo Metsä Fibren hankintajohtaja Timi Hyppänen uudesta yhteistyömallista.

Deletellä on vuosien mittava kokemus ja yhteistyöhistoria metsä- ja selluteollisuuden prosessipuhdistuksista ja seisakkihuolloista. Teollisuuden puhdistuksen lisäksi Deletellä on vahva kokemus teollisuuden purku-, kierrätys- ja jätteenkäsittelypalveluista.


Lisätietoja

Tommi Kajasoja, liiketoimintajohtaja Teollisuus- ja kiinteistöpalvelut, Delete Finland Oy

p. 046 851 5963 tai tommi.kajasoja@delete.fi

Timi Hyppänen, hankintajohtaja, Metsä Fibre Oy

p. 040 553 3944 tai timi.hyppanen@metsagroup.com

Delete on nopeasti kasvava ympäristöpalveluihin keskittynyt konserni, joka toimii Suomessa ja Ruotsissa. Delete palvelee teollisuutta, rakentamista ja kiinteistöjä tuottaen Purku-, Teollisuus-, Kiinteistö- ja Kierrätyspalveluja vaativiin asiakastarpeisiin. Deleten liikevaihto vuonna 2014 oli yli 100 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee noin 750 ympäristöpalveluiden ammattilaista ja Deleten noin 30 palvelupistettä kattavat valtakunnallisesti koko Suomen ja Ruotsin.

Saadaksesi lisää tietoa Deletestä, seuraa meitä:

Linked In
Facebook
Youtube

Deleten paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löytyvät tästä linkistä.