Delete mittasi Helsingin Haapaniemenkatu 4 purkutyön hiilijalanjäljen – tulos jäi negatiiviseksi eli osoittautui ilmastolle hyväksi

Delete mittasi Helsingissä Haapaniemenkatu 4:ssä sijainneen kiinteistön purun hiilijalanjäljen. Kohteen purkamisen hiilijalanjälki jäi negatiiviseksi eli osoittautui näin ollen ympäristöä ajatellen hyödylliseksi. Hiilijalanjäljen laskentaan käytettiin Deleten hiilijalanjälkilaskuria, joka on ainoa laatuaan koko Euroopassa. 

Lue lisää >

Delete lanseerasi purkulaskurin – www.purkulaskuri.fi antaa helposti arvion kiinteistön purkutyön kustannuksista

Delete lanseerasi omakoti- ja pientalojen purkajille tarkoitetun purkulaskurin. Laskurin avulla voi tehdä helposti arvion kiinteistön tai useamman kiinteistön purkutyön kustannuksista. Laskurimme avulla saat muutamassa sekunnissa hinta-arvion kaikille kokonaispinta-alaltaan yli 50-neliöisille kiinteistöille.

Lue lisää >Työturvallisuus vaatii 100-prosenttista asennetta

Me Deletessä työskentelemme teollisuuslaitoksissa sekä rakennus- ja purkutyömailla, joissa molemmissa työ on usein likaista, fyysisesti raskasta ja myös vaarallista. Työturvallisuus tulee aina varmistaa ennen työhön ryhtymistä ja se tulee myös muistaa koko työn ajan. 

Lue lisää >