Bio- ja kiertotalouden matchmaking-tapahtuma From Waste To Valuables 23.-24.11.2017 Tampereella

Mielenkiintoisten yrityspuheenvuorojen lisäksi From Waste To Valuables -tapahtumassa on luvassa uusinta tutkimustietoa bio- ja kiertotalouden alalta sekä mahdollisuus luoda uusia kontakteja ja kehittää uutta yhteistyötä. Iltatilaisuudessa kuullaan muun muassa ”Demola meets nature” -projektien pitchauksia.

Matchmaking -tapahtumassa on kolme teemaa, joista järjestetään omat työpajat. Teemoja ovat rakentamisen kiertotalous ja puurakentaminen, kiertotalouden liiketoimintamallit ja digitalisaatio sekä ravinteiden kierrätys.

Perjantaina 24.11.2017 järjestetään kaikille avoimia tutustumisretkiä/-ekskursioita. Kohteita ovat Näsijärven rantaan nouseva uusi älykäs ja kestävä kaupunginosa Hiedanranta, Nokialla sijaitseva bio- ja kiertotalousyrityspuisto ECO3 sekä Hervannassa sijaitsevat TTY:n ja VTT:n laboratoriot.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Pirkanmaan liitto, Suomen Itämeri-instituutti, Tampereen teknillinen yliopisto, VTT, Ravinteiden kierrätyksen kärkihanke, Luke ja Business Tampere sekä BSR Stars S3, CloseLoops ja Tulevaisuuden kiertotalouskeskukset -hankkeet, jotka toivovat tapahtuman osallistujiksi kierrätyksen ja kiertotalouden alueelta kattavaa joukkoa yritysten, tutkimuksen ja julkisen sektorin edustajia.