Juha Kettunen nimitetty Delete Group Oyj:n kaupalliseksi johtajaksi

Koneteknikan DI ja eMBA Juha Kettunen (45) on nimitetty Delete-konsernin kaupalliseksi johtajaksi, Commercial Director, 23.4.2021 alkaen. Kettunen siirtyy Deleteen Saalasti Finland Oy:n myyntijohtajan tehtävästä.

Kettunen tulee vastaamaan Delete-konsernin myyntitoiminnan johtamisesta sekä yhtiön avainasiakkuuksista yhdessä muun organisaation kanssa. Hänellä on vahva kokemus erityisesti energia- ja prosessiteollisuudesta.

Juha Kettunen tulee toimimaan konsernin johtoryhmän jäsenenä ja raportoi konsernijohtaja Tommi Kajasojalle.

Konsernijohtaja Tommi Kajasoja kommentoi: ”Toivotan Juhan lämpimästi tervetulleeksi Deleteen. Juhan pitkäaikainen kokemus asiakasrajapinnassa toimimisesta Deletelle tärkeillä asiakastoimialoilla yhdistettynä hänen energiseen ja ratkaisuhakuiseen toimintatapaansa tulee varmasti auttamaan meitä keskeisimmän tavoitteemme, orgaanisen kasvun, saavuttamiseksi.”

Delete Group Oyj

Tommi Kajasoja

tommi.kajasoja@delete.fi