Delete yhtiöitti Purkupalvelut-liiketoiminnan – Pohjoismaiden suurin purkaja on vastuullinen ja luotettava toimija

Delete yhtiöitti 1.12.2019 Purkupalvelut-liiketoimintansa Suomessa ja Ruotsissa omiksi yhtiöikseen.

Suomessa Purkupalvelut-liiketoiminnan operatiivisesta toiminnasta vastaa Delete Demolition Oy ja Ruotsissa Delete Heavy Demolition AB ja Delete Special Demolition AB.

–Yhtiöittämisen taustalla on Deleten hallituksen elokuussa 2018 käynnistämä strateginen selvitystyö, jonka tuloksena harkitaan erilaisia omistuksellisia järjestelyjä koskien nykyistä Purkupalvelut-liiketoiminta, kertoo Delete Group Oyj:n konsernijohtaja Tommi Kajasoja.

Purkupalvelut-liiketoiminnan henkilöstö ja muut resurssit on siirretty uusiin purkuliiketoimintaa harjoittaviin yhtiöihin 1.12.2019. Suomessa purkuliiketoiminnan parissa työskentelee yli 150 purkamisen ammattilaista sekä hallinnon ja johdon henkilöä Delete Demolition Oy:n palveluksessa ja Ruotsissa n.100 henkilöä.

Timo Aarvala vastaa Deleten Purkupalvelut-liiketoiminnasta Suomessa ja Ruotsissa ja hänet on myös nimitetty 1.12.2019 Delete Demolition Oy:n toimitusjohtajaksi. Aarvala jatkaa myös Saneerauspalvelujen liiketoimintajohtajana Suomessa. Kimmo Palomäki jatkaa liiketoimintajohtajana Suomen Kokonaispurkupalveluissa. Kim Dahl on nimitetty 1.12.2019 alkaen Delete Heavy Demolition AB ja Delete Special Demolition AB yhtiöiden toimitusjohtajaksi Ruotsissa ja jatkaa Kokonaispurkupalveluiden liiketoimintajohtajana Ruotsissa. Dahl ja Palomäki raportoivat Aarvalalle.

Delete hoitaa asiakassuhteensa, sopimuksensa ja työmaansa kuten ennenkin; luotettavasti ja vastuullisesti. Sopimusten ja työmaiden vastuuhenkilöt sekä kaikki yhteystiedot pysyvät myös ennallaan. Yhtiöittämisen myötä purkuliiketoimintaa ja tutkimuspalveluita koskevat sopimukset on siirretty uusiin yhtiöihin Suomessa ja Ruotsissa.

–Olemme Pohjoismaiden suurin purkupalveluiden tarjoaja ja hoidamme asiakassuhteemme, sopimuksemme ja työmaat kuten ennenkin; luotettavasti ja vastuullisesti. Jatkamme Purkupalvelut-liiketoiminnan kehittämistä strategiamme mukaisesti myös tulevaisuudessa, kommentoi Timo Aarvala.

–Purkupalvelut-liiketoiminta muodosti 83,4 miljoonan euron liikevaihdolla vuonna 2018 Deleten liikevaihdosta 43 %. Vuonna 2019 olemme kolmannen vuosineljänneksen päättyessä tehneet liikevaihtoa 71,8 miljoonaa euroa, mikä on 20 prosenttia enemmän kuin viime vuoden vastaavalla ajanjaksolla, kertoo Kajasoja Purkupalveluiden liikevaihdosta.

 

Lisätietoja antavat:

Timo Aarvala
Toimitusjohtaja, Delete Demolition Oy
+358 40 596 5973
timo.aarvala@delete.fi

Tommi Kajasoja
Konsernijohtaja, Delete Group Oyj
tommi.kajasoja@delete.fi