Muutos Delete Finlandin myynti- ja markkinointi -toiminnoissa

Delete Finlandin Markkinointi- ja viestintäjohtaja Petri Uomala on ilmoittanut jättävänsä yhtiön ja siirtyy uusiin haasteisiin yhtiön ulkopuolelle.

​Uomalan seuraajaksi on nimitetty 1.1.2019 alkaen Myynti- ja markkinointijohtajaksi sekä Delete Finlandin johtoryhmän jäseneksi Dan-Olof Palm. Hän raportoi tehtävässään Suomen yhtiön maajohtaja Tommi Kajasojalle. Nyt tapahtuvan henkilövaihdoksen yhteydessä tullaan panostamaan nykyistä enemmän keskitetysti johdettuun myyntitoimintaan ja asiakassuhteiden kehittämiseen yhtiön kasvutavoitteiden tukemiseksi jatkossa.

”Petrillä on ollut merkittävä rooli Deleten brändin rakentamisessa sekä myynnin ja markkinoinnin työkalujen sekä järjestelmien kehittämisessä. Kiitän Petriä yhteisistä vuosista ja toivotan mitä parhainta jatkoa markkinoinnin järjestelmäkehityksen parissa”, sanoo Tommi Kajasoja. ”Petrin ilmoitettua uusista suunnitelmistaan, lähdimme välittömästi kartoittamaan hänen seuraajaa erityisesti sillä kulmalla, että pystyisimme löytämään talon sisältä henkilön, kuka jatkaa Petrin viitoittamaa tietä markkinoinnissa sekä kääntää painopisteen entistä enemmän asiakassuhteiden hallintaan ja kasvuun. Dan-Olof täytti nämä kriteerit parhaiten ja odotankin innolla hänen panostaan erityisesti myynnin saralla.” Kajasoja jatkaa.

Lisätietoja Tommi Kajasoja, tommi.kajasoja@delete.fi