Laskentainsinööri / tarjouslaskija Pääkaupunkiseudulle Saneerauspalvelut –liiketoimintaamme.

Me Deletellä emme pelkää raskasta, likaistakaan työtä. Teemme likaisesta puhtaan, vaarallisesta vaaratonta, jätteestä jälleenkäytettävää ja puramme vanhaa, jotta asiakas pääsee rakentamaan uutta.

Haemme laskentainsinööriä / tarjouslaskijaa Saneerauspalvelut –liiketoimintaamme.

Työtehtäviisi kuuluu korjausrakentamisen purkutöiden urakkalaskentaan liittyviä töitä, kuten määrälaskentaa, alihankintaa sekä osallistumista kustannuslaskentaan ja –seurantaan.

Työpisteesi sijaitsee pääkaupunkiseudulla.

Etsimme purku- ja korjausrakentamisen ammattilaista tai nousevaa kykyä. Sinulla on kokemusta tarjouslaskennasta tai työmaa- / projekti-insinöörin tehtävistä korjausrakennuskohteissa. Työnjohtokokemus katsotaan eduksi. Huomioimme tehtävän täyttämisessä myös vastavalmistuneet ja opintojensa loppusuoralla olevat.

Olet etsimämme henkilö, mikäli:

  • sinulla on soveltuva rakennusalan koulutus: teknikko, rakennusinsinööri tai –mestari, tai olet opintojesi loppusuoralla
  • sinulla on itsenäinen, tavoitteellinen ja jämäkkä työote
  • hallitset tietotekniikan perusohjelmistot (MS Office yms.), kokemus laskenta- ja projektinhallintatyökaluista katsotaan eduksi
  • sinulla on innostusta kehittyä ja kehittää
  • olet avoin, joustava ja omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot

Tarjoamme sinulle vastuullisen, haasteellisen ja itsenäisen tehtävän kasvavassa Delete-konsernissa, jossa saat hyödyntää osaamistasi ja kehittyä osana ammattitaitoista tiimiä. Pääset osallistumaan kiinnostavimpiin purku- ja korjausrakennuskohteisiin ympäri Suomen. Huippuunsa viritetty työturvallisuus on meille kunniakysymys. Työntekijämme ovat vakuutettuja myös vapaa-ajalla, tämän lisäksi tarjoamme monipuolisia henkilöstöetuja mm. liikuntaan ja lomailuun.

Tiedusteluihin vastaa laskentapäällikkö Joonas Hiltunen, puh. 0400 475 298 tai sähköposti joonas.hiltunen@delete.fi.

Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen 4.11.2018 mennessä Deleten rekryportaalin kautta: https://delete.rekrytointi.com/paikat/?o=A_LOJ&list=1.