Laskentainsinööri / tarjouslaskija Pääkaupunkiseudulle Saneerauspalvelut –liiketoimintaamme.

Deleten projektijohton ammattilaiset työssään

Me Deletellä emme pelkää raskasta, likaistakaan työtä. Teemme likaisesta puhtaan, vaarallisesta vaaratonta, jätteestä jälleenkäytettävää ja puramme vanhaa, jotta asiakas pääsee rakentamaan uutta.

Haemme laskentainsinööriä / tarjouslaskijaa Saneerauspalvelut –liiketoimintaamme.

Työtehtäviisi kuuluu korjausrakentamisen purkutöiden urakkalaskentaan liittyviä töitä, kuten määrälaskentaa, alihankintaa sekä osallistumista kustannuslaskentaan ja –seurantaan.

Työpisteesi sijaitsee pääkaupunkiseudulla.

Etsimme purku- ja korjausrakentamisen ammattilaista tai nousevaa kykyä. Sinulla on kokemusta tarjouslaskennasta tai työmaa- / projekti-insinöörin tehtävistä korjausrakennuskohteissa. Työnjohtokokemus katsotaan eduksi. Huomioimme tehtävän täyttämisessä myös vastavalmistuneet ja opintojensa loppusuoralla olevat.

Olet etsimämme henkilö, mikäli:

  • sinulla on soveltuva rakennusalan koulutus: teknikko, rakennusinsinööri tai –mestari, tai olet opintojesi loppusuoralla
  • sinulla on itsenäinen, tavoitteellinen ja jämäkkä työote
  • hallitset tietotekniikan perusohjelmistot (MS Office yms.), kokemus laskenta- ja projektinhallintatyökaluista katsotaan eduksi
  • sinulla on innostusta kehittyä ja kehittää
  • olet avoin, joustava ja omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot

Tarjoamme sinulle vastuullisen, haasteellisen ja itsenäisen tehtävän kasvavassa Delete-konsernissa, jossa saat hyödyntää osaamistasi ja kehittyä osana ammattitaitoista tiimiä. Pääset osallistumaan kiinnostavimpiin purku- ja korjausrakennuskohteisiin ympäri Suomen. Huippuunsa viritetty työturvallisuus on meille kunniakysymys. Työntekijämme ovat vakuutettuja myös vapaa-ajalla, tämän lisäksi tarjoamme monipuolisia henkilöstöetuja mm. liikuntaan ja lomailuun.

Tiedusteluihin vastaa laskentapäällikkö Joonas Hiltunen, puh. 0400 475 298 tai sähköposti joonas.hiltunen@delete.fi.

Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen 4.11.2018 mennessä Deleten rekryportaalin kautta: https://rekrytointi.delete.fi/.