Delete ostaa Waterjet Karlstadin: ”Strategisesti tärkeä päätös”

– Palveluiden saatavuus ja itse palvelu ovat tärkeitä liiketoiminnassamme. Kun meillä on paikan päällä enemmän henkilöstöä ja kalustoa, pääsemme lähemmäs asiakkaitamme ja pystymme tarjoamaan heille entistä parempaa palvelua. Olemme vahvempia yhdessä, kertoo Ruotsin Deleten toimitusjohtaja Lars-Gunnar Almryd.

– Tällä yritysostolla saamme vahvan aseman Karlstadissa, maantieteellisesti meille tärkeässä paikassa, jossa useat teollisuuden asiakkaistamme sijaitsevat. Suuremmalla resurssimäärällä alueella voimme nostaa tarjoamiemme teollisuuspalveluiden tasoa entisestään. Waterjet Karlstad on tunnettu yritys, jolla on ammattitaitoista henkilöstöä. Olemme tyytyväisiä saadessamme toivottaa heidät tervetulleeksi Deleteen, sanoo Lars-Gunnar Almryd.

– Tämä on hyvä juttu Waterjet Karlstadille. Olemme erittäin tyytyväisiä, että löysimme ostajan, joka haluaa jatkaa työskentelyä alueen kehittymisen ja kasvun parissa edelleen, toteaa Tomas Åberg, European Hydro Demolition AB:n toimitusjohtaja ja omistaja.

Asiakkaiden ykkösvalinta
– Haluamme olla asiakkaiden ykkösvalinta heidän valitessaan ympäristöpalveluiden toimittajaa Pohjoismaissa. Waterjet Karlstadin osto on strategisesti tärkeä päätös. Sen ansiosta meillä on nyt enemmän päteviä työntekijöitä, jotka voivat edistää kasvuamme Pohjoismaiden johtavana teollisuuspalveluiden toimittajana. Yritysosto lujittaa asemaamme myös Keski-Ruotsissa, toteaa Delete Group Oyj:n konsernijohtaja Tommi Kajasoja.

Perustamisvuodestaan 2010 lähtien Delete on ostanut yli 35 yritystä. Näiden yritysostojen ja orgaanisen kasvun myötä niin Suomessa kuin Ruotsissakin yritys on vakiinnuttanut asemansa Pohjoismaiden johtavana teollisuus- ja purkupalveluiden toimittajana.

Waterjet Karlstad on keskittynyt teollisuuspalveluihin, ja suurin osa sen tämänhetkisistä asiakkaista on teollisuusalalta. Vuonna 2017 Waterjet Karlstadin liikevaihto oli 2,2 miljoonaa euroa (22,6 MSEK). Oston myötä Delete kasvattaa rivejään 12 uudella työntekijällä.