Jussi Niemelä jättää tehtävänsä konsernin toimitusjohtajana 2018

– Olen toiminut Delete-konsernin toimitusjohtajana helmikuusta 2011 lähtien. Mielestäni nyt on aika tuoda organisaatioon uutta inspiraatiota ja uusia näkökulmia tulevaisuuden kehitystä varten. On ollut etuoikeus nähdä yhtiön kasvavan ja kehittyvän nykyiseen, toimialansa johtavaan asemaan, sanoo Jussi Niemelä.

Hallitus on käynnistänyt uuden toimitusjohtajan rekrytoinnin.

– Hallituksen puolesta haluamme kiittää Jussi Niemelää yhtiön hyväksi tehdystä työstä tärkeän jakson ajan, sanoo hallituksen puheenjohtaja Åsa Söderström Jerring.

Delete on Suomessa ja Ruotsissa toimiva johtava täyden palvelun ympäristöpalvelujen tarjoaja. Delete tarjoaa asiakkaidensa liiketoiminnan kannalta kriittisiä palveluita, jotka vaativat erityisosaamista ja erikoislaitteita. Toiminta jakautuu kolmeen liiketoiminta-alueeseen: Teollisuus- ja kiinteistöpalvelut, Purkupalvelut ja Kierrätys- ja jätteenkäsittelypalvelut.

————————————–

Yhteydenotot:

Åsa Söderström Jerring, Hallituksen puheenjohtaja, +46 70 696 2230