Korjausrakentaminen 2017 -tapahtumassa tukevaa asiaa rakentamisen ammattilaisille

Delete keskittyy Korjausrakentaminen 2017 -tapahtumassa erityisesti julkisivut-teemaan. Esittelemme osastollamme julkisivukorjauksiin uutta menetelmää, jonka avulla voidaan tehostaa julkisivuremonteissa julkisivulaattojen purkutyötä. Delete tarjoaa uuden menetelmän kivirakenteisten julkisivujen purkamiseen entistä äänettömämmin ja kustannustehokkaammin sekä vähemmillä vaurioilla.

Korjausrakentaminen 2017 kokoaa yhteen korjausrakentamisen ammattilaiset ympäri Suomen. Deleten osastolla paikalla ovat muun muassa saneerauspurun, sisäilman tutkimisen ja muiden rakentamisen palveluidemme asiantuntijat.

Tule poikkeamaan osastollemme samalla, kun tutustut Korjausrakentamisen muuhun tarjontaan. Päivässä on luvassa seminaareja, hanke-esittelyjä, tietoiskuja ja paneelikeskustelu. Päivän päätteeksi verkostoidutaan After Workin merkeissä.

Osallistuminen vaatii rekisteröinnin.  

Tapahtuma järjestetään kahdeksatta kertaa ja on suunnattu korjaushankkeiden eri ammattilaisosapuolille, kuten urakoitsijoille, suunnittelijoille ja taloyhtiöiden päättäjille. Korjausrakentaminen 2017 -päivässä pureudutaan tehokkaasti alan ajankohtaisiin aiheisiin ja korjausrakentamisen tulevaisuuden ratkaisuihin.

Lisätietoja tapahtumasta: http://korjausrakentaminen.messukeskus.com/