Delete Group

Delete on Pohjoismaiden johtava täyden palvelun ympäristöpalveluyritys. Valtakunnallinen, mutta samalla paikallinen, nopea ja ketterä. Palvelemme niin eri teollisuuden aloja, kuin rakentamista ja kiinteistöjä puhdistamiseen, purkamiseen, kierrätykseen ja jätteenkäsittelyyn liittyvissä asioissa.

Palvelemme Suomessa ja Ruotsissa noin 30 toimipisteessä, ja toimimme globaalisti ympäri maailman. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä.

Asiakas saa meiltä niin halutessaan kaikki tarvitsemansa palvelut yhden luukun -periaatteella aina tutkimuksista materiaalin kierrätykseen asti. Toimialamme ykkösreferenssit, omaa luokkaansa oleva tarjooma ja tyytyväiset asiakkaat todentavat Deleten haluttavuuttaa niin yhteistyökumppanina kuin työpaikkana.

Koemme, että tärkein roolimme on helpottaa asiakkaamme elämää sekä tukea asiakkaamme liiketoimintaa omalla osaamisellamme. Deletessä on toimialan kärkeä oleva henkilöstö, timanttinen projektinhallintaosaaminen, kattava kalusto ja työn tekemisen kerralla kuntoon -asenne.

Läpiviemme toimiksiannot sovitussa aikataulussa ja sovitulla tavalla turvallisuusstandarteja noudattaen. Kun teet yhteistyötä kanssamme, voit olla sataprosenttisen varma siitä, että kaikki tehdään kuten on sovittu.

We Delete your problems

Delete-konserni lyhyesti

Konsernissa työskentelee noin 900 ympäristöpalveluiden ammattilaista.
henkilosto-150x150
Palvelemme Suomessa ja Ruotsissa noin 30 toimipisteessa, ja toimimme globaalisti ympäri maailman. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä.

toimipisteet-150x150

Konsernin pro forma -liikevaihto vuonna 2016 oli noin 174 miljoonaa euroa.
  liikevaihto-150x150
Toimintamme kulmakiviä ovat työturvallisuus, ympäristöasiat ja laatu. Liiketoimintomme ovat ISO 9001, ISO 14001 ja OHSAS 18001 -sertifioituja.
uusio_ja_kierratys
Delete Group Oy on konsernin emoyhtiö. Liiketoimintaamme Suomessa hoitaa Delete Finland Oy ja Ruotsissa Delete Sweden AB ja Delete Service AB.
teollisuuspalvelut
Delete Group Oy:n toimitusjohtaja on Jussi Niemelä ja pääomistaja on tanskalainen pääomasijoittaja Axcel.
Delete rasti_sininen

Tutustu Deleten Ruotsin toimintojen verkkosivuihin tästä.

Delete Group Oy / Delete Finland Oy palveluiden asiakasrekisterin rekisteriseloste