Delete Group

Delete on Suomessa ja Ruotsissa toimiva johtava täyden palvelun ympäristöpalvelujen tarjoaja. Tarjoamme asiakkaidemme liiketoiminnan kannalta kriittisiä palveluita, jotka vaativat erityisosaamista ja erikoislaitteita.

Toimintamme jakautuu kolmeen liiketoiminta-alueeseen:

  • Teollisuus- ja kiinteistöpalvelut
  • Purkupalvelut ja
  • Kierrätys- ja jätteenkäsittelypalvelut.

Deleten suurimmat asiakasryhmät ovat teollisuusyritykset, rakennusalan yhtiöt, kiinteistökehittäjät ja julkinen sektori.

Delete on perustettu vuonna 2010 ja sen palveluksessa on noin 1000 ammattilaista Suomessa ja Ruotsissa. Deleten pääkonttori on Helsingissä. Toimimme yli 30 toimipaikassa Suomessa ja Ruotsissa.

Asiakas saa meiltä niin halutessaan kaikki tarvitsemansa palvelut yhden luukun -periaatteella aina tutkimuksista materiaalin kierrätykseen asti. Toimialamme ykkösreferenssit, omaa luokkaansa oleva tarjooma ja tyytyväiset asiakkaat todentavat Deleten haluttavuutta niin yhteistyökumppanina kuin työpaikkana.

Koemme, että tärkein roolimme on helpottaa asiakkaamme elämää sekä tukea asiakkaamme liiketoimintaa omalla osaamisellamme. Deletessä on toimialan kärkeä oleva henkilöstö, timanttinen projektinhallintaosaaminen, kattava kalusto ja työn tekemisen kerralla kuntoon -asenne.

We Delete your problems.

Delete-konserni lyhyesti

Konsernissa työskentelee noin 1000 ympäristöpalveluiden ammattilaista.
henkilosto-150x150
Palvelemme Suomessa ja Ruotsissa yli 30 toimipisteessä, ja toimimme globaalisti ympäri maailman. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä.

toimipisteet-150x150

Konsernin pro forma -liikevaihto vuonna 2016 oli 180 miljoonaa euroa.
  liikevaihto-150x150
Toimintamme kulmakiviä ovat työturvallisuus, ympäristöasiat ja laatu. Liiketoimintomme ovat ISO 9001, ISO 14001 ja OHSAS 18001 -sertifioituja.
uusio_ja_kierratys
Delete Group Oy on konsernin emoyhtiö. Liiketoimintaamme Suomessa hoitaa Delete Finland Oy ja Ruotsissa Delete Sweden AB.
teollisuuspalvelut
Delete Group Oy:n toimitusjohtaja on Jussi Niemelä ja pääomistaja on tanskalainen pääomasijoittaja Axcel.
Delete rasti_sininen

Tutustu Deleten Ruotsin toimintojen verkkosivuihin tästä.

Delete Group Oy / Delete Finland Oy palveluiden asiakasrekisterin rekisteriseloste