Hissipurku

Kuva korkeasta virastorakennuksesta

Deleten Purkuliiketoiminnan kokonaisuuteen kuuluvat hissipurkutyöt koko Suomen alueella. Purkupalvelumme soveltuvat kaikille eri ikäisille ja kokoisille hisseille. Palvelumme sisältää purkutyön lisäksi ennen hissin purkamista tehtävät asbesti- ja haitta-ainetutkimukset, sekä asbestin ja muiden mahdollisesti havaittujen haitta-aineiden purkutyöt. Purkutyön aikana hoidamme vaadittavat väliaikaiset palo-osastoinnit, pölysuojaukset sekä hissikuilujen pesut.

Hissipurkumme kattaa kokonaisten hissien purkamisen, liukuportaiden purkutyöt tai esimerkiksi hissien moottorien purkamisen hissin moottorin uusintatilanteessa.

Teemme hissien huollot, hissien vaihdot, sekä vaihtoihin liittyvät purkutyöt. Teemme myös käyttötarkoituksen muutokset, kuten kerroskorotuksiin, hissiovien muutostöihin tai hissittömän kerrostalon hissin lisäykseen liittyvät purku- ja muutostyöt.

Hissipurkutyöt voimme purkaa omana urakkanaan tai osana tekemäämme kokonaispurkua tai saneerauspurkua. Purkutyössä hyödynnämme ja kierrätämme syntyvät materiaalit mahdollisimman tehokkaasti ja ympäristö huomioiden.

Lue tästä Riihimäen Sairaalan hissipurusta.