Waste – sisustustuotteita purkutyömailta

Uutta käyttöä purkumateriaaleille

Purkutyömailta voi löytää arvostettuja materiaaleja, esimerkiksi metallia ja hienoa puuta. Materiaalien lisäksi joiltain purkutyömailta löytyy runsaasti huonekaluja, valaisimia ja koriste-esineitä. Osa tuotteista on huolellisen puhdistuksen ja korjauksen jälkeen käyttövalmiita. Osa vaatii enemmän työtä ja ehkä myös tuunausta. Voisi sanoa, että jonkun muun jäte on meille aarre.

Waste-tuotteet ovat sisustusesineitä, huonekaluja, lamppuja ja valaisimia sekä muita tuotteita, jotka on valmistettu Deleten purkutyömaiden purkumateriaalista. Waste-tuotteet soveltuvat tavalliseen käyttöön kodeissa, julkisissa tiloissa, ravintoloissa, kahviloissa, toimistoissa ja muuallakin. Ne ovat aarteita jokaiselle kierrätystä, kiertotaloutta, teollista muotoilua, kierrätysmuotoilua ja yksilöllisyyttä arvostaville.

Materiaalit

Monet materiaaleista ovat käyttökelpoisia vuosikymmenten jälkeenkin, joskin ehkä eri käyttötarkoituksessa. Se, mikä on muille jätettä, on meille Waste-mahdollisuuksia. Waste-tuotteissa käytettävät materiaalit ovat usein alkuperäisessä käytössään olleet massatuotettuja. Uudelleenmuotoilun, puhdistamisen, korjaamisen tai uudistamisen jälkeen ne saavat uuden, yksilöllisen elämän. Kaikki tuotteemme ovat tavalla tai toisella uniikkeja, sillä taustalla on aina yksilöllinen historia ja tarina, ja jokainen esine kuluu ja patinoituu yksilöllisesti.

Jokainen jäte-esine on jonkun toisen aarre. Näin syntyy Waste.

Ympäristön suojelu, kierrätys ja kiertotalous

Waste-tuotteilla tuetaan kiertotaloutta lahjoittamalla 20 prosenttia saadusta tuotosta eteenpäin.

Ketä ovat Waste?

Johannes Stenberg – suomalainen muotoilija, jolla on intohimo vanhoihin materiaaleihin.
”Se hetki, jolloin vanha materiaali muuttuu joksikin uudeksi. Siitä hetkestä saan energiaa. Tuote ja materiaali saavat uuden elämän uudessa kodissa. Se on kierrätystä parhaimmillaan!”

Delete on Wasten materiaalin toimittaja ja toiminnan mahdollistaja.

Mistä Waste löytyy?

Kyläsaarenkatu 5D, 00580 Helsinki
email. waste@delete.fi
Verkkosivut ja verkkokauppa: www.waste.fi
+358 45 671 6779

Waste somessa:
Instagram @delete_waste
FaceBook @deletewaste