Deleten sadevesikaivojen tyhjennyskampanjan 2022 toimitusehdot

Kiinteää tyhjennyshintaa sovelletaan seuraavin ehdoin:

  • Tyhjennettäville kaivoille on oltava esteetön pääsy max. 30 metrin päässä kuorma-autosta ja kaivon kannen tulee olla avattavissa käsityökaluin.
  • Mikäli kaivon täyttöaste on kiintoaineksen osalta yli poistoputken, tyhjennetään kaivo lisätyöhinnaston mukaisesti sekä poistoputken lähtö puhdistetaan vesipainetta käyttäen.
  • Mikäli tyhjennyskohteessa on yhteispiha- tai parkkialueita, tulee tilauksen yhteydessä ilmoittaa kiinteistön tyhjennettävä kaivomäärä.
  • Minimi kaivomäärä yksittäisellä tilauksella on 10 kaivoa.
  • Tyhjennys suoritetaan vuoden 2022 loppuun mennessä.

Lisätyöt: Normaali täyttöasteen ylittävän kaivon tyhjennys 65,00 € / kaivo, vierasesineen poisto kaivosta 129,00 € / h, yli 30 metrin letkuveto 129,00 € / h, viemärin puhdistus (erikseen sovittaessa) 129,00 € / h, viemärin kuvaus (erikseen sovittaessa) 95,00 € / h, turha käynti (kohteessa ei kaivoja, kohteeseen ei pääse) 129,00 € / krt, lisätyöntekijä (tarvittaessa) 45,00 € / h. Tuntiveloitus alkaa työkohteesta ja päättyy kun käytettävä laitteisto on valmiina seuraavan työtehtävän suorittamiseen. Maksuehto on 14 vuorokautta jos ei muuta sovita. Kaikki tarjouksemme hinnat ovat alv 0%.