Delete avaa 1.6.2018 uuden kierrätys- ja jäteaseman Poriin – otamme vastaan jätteet ilmaiseksi avajaispäivänä!

Avaamme uuden  kierrätys- ja jäteaseman  Poriin 1.6.2018 osoitteeseen Mäkipuistontie 21, 28430 Pori. Avajaispäivän kunniaksi otamme asemallamme vastaan jätteet ilmaiseksi. Tarjolla myös Kivikylän saunatuoretta palvattua possua 200 ensimmäiselle asiakkaalle.

Uusi asemamme ottaa vastaa seuraavia jätejakeita: rakennus- ja remonttijäte, betoni, puu, metalli, sähkö- ja elektroniikkalaiteromu, pahvi sekä piha- ja puutarhajäte. HUOM, emme vastaanota biojätettä! Myös yksityisasiakkaat ovat tervetulleita asioimaan kierrätys- ja jäteasemallemme.

Porin asemalta talkoolavat kampanjahintaan

Tarjoamme 20 km säteellä jäteasemastamme talkoo- ja raksalavoja.

Talkoolava 3 vrk: 550 € (sis. alv 24 %). Hinta sisältää lavan tuonnin ja noudon 20 km säteellä jäteasemastamme sekä jätemaksut. Talkoolavalle voi kasata talkoojätettä, kuten risuja, lehtiä ja haravointijätettä.

Tervetuloa kuulemaan lisää palveluistamme ja uudesta asemastamme avajaispäivänä!

Lisätietoja Porin jäteasemasta: https://www.delete.fi/services/kierratys-ja-jatteenkasittely/

Porin jäteaseman hinnasto: https://www.delete.fi/wp-content/uploads/J%C3%A4tehinnasto-2018-Pori.pdf 


Asuntomessut Porissa – osallistu Deleten Asuntomessukisaan

Asuntomessut ovat tänä vuonna Porissa ja myös Delete on mukana messuilla talkoolavahengessä. Uuden asemamme ja asuntomessujen kunniaksi lanseerasimme myös Deleten Asuntomessukisan.

Osallistu kisaan arvaamalla paljonko Porin Asuntomessualueella oleva Deleten jätelava jätteineen painaa. Käy tsekkaamassa lava paikan päällä Porin Asuntomessuilla 6.7.-5.8.2018 tai heitä arvauksesi mukaan kisaan muuten vaan!

Kisaan pääset osallistumaan tästä osoitteesta: https://www.getfeedback.com/r/DbLPA6d3

Arvomme kolmelle lähimmäksi arvanneelle messujen päätyttyä talkoosetin, jossa on harava, kottikärryt, lapio ja talkoojuomakori.

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti messujen päätyttyä. Palkinnot ovat noudettavissa kierrätysasemaltamme osoitteesta Mäkipuistontie 21, 28430 PORI.