Haemme Puhdistuspalvelut-liiketoimintaamme Sotkamoon Terrafamen kaivosalueelle yksikönpäällikköäMe Deletellä emme pelkää raskasta, likaistakaan työtä. Teemme likaisesta puhtaan, vaarallisesta vaaratonta, jätteestä jälleenkäytettävää ja puramme vanhaa, jotta asiakas pääsee rakentamaan uutta.


Haemme Puhdistuspalvelut-liiketoimintaamme Sotkamoon Terrafamen kaivosalueelle yksikönpäällikköä.

Olet teollisuus- tai kunnossapitoalan kokemuksen omaava, jolla on kokemusta mielellään kaivoksista tai prosessiteollisuudesta. Lisäksi sinulla on kokemusta työnjohto- ja esimiestehtävistä. Prosessipuhdistuksen tai kunnossapidon työkokemuksen katsomme eduksi.

Olet etsimämme henkilö, mikäli 

  • sinulla on soveltuva teollisen alan tausta
  • sinulla on vähintään B-ajokortti
  • sinulla on itsenäinen, tavoitteellinen ja jämäkkä työote  
  • hallitset perus atk-taidot ja ajanhallinnan ohjelmistot
  • olet avoin, joustava ja omaat hyvät yhteistyö-, viestintä- ja asiakaspalvelutaidot

Tehtävässäsi vastaat itsenäisesti asiakaskohteidemme palvelutuotannosta ja niiden työnjohtotehtävistä. Tarjoamme sinulle vastuullisen, haasteellisen ja itsenäisen tehtävän kasvavassa Delete-konsernissa, jossa saat hyödyntää osaamistasi.

Tiedusteluihin vastaa aluepäällikkö Hannu Koistinen puh. 0400 779 849

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 18.2.2018 mennessä Deleten Rekryportaalin kautta osoitteessa https://rekrytointi.delete.fi/