Haemme projektipäälliköitä ja työnjohtajia Purkupalvelut-liiketoimintaanMe Deletellä emme pelkää raskasta, likaistakaan työtä. Teemme likaisesta puhtaan, vaarallisesta vaaratonta, jätteestä jälleenkäytettävää ja puramme vanhaa, jotta asiakas pääsee rakentamaan uutta.


Haemme nyt projektipäälliköitä ja työnjohtajia Purkupalvelut-liiketoimintaan.

Olet rakennusalan ammattilainen, jolla on kokemusta erilaisten rakennus- ja purkuprojektien toteuttamisesta. Tehtävässä osallistut kaikkiin vaiheisiin projektin tarjouslaskennasta työkohteen luovutukseen saakka. Lisäksi sinulla on kokemusta esimiestehtävistä. Haussa huomioidaan myös nuoret vastavalmistuneet hakijat, joilla on aito kiinnostunut ja into oppia purkutöiden ammattilaiseksi. Työkohteemme ovat kokonaispurku- ja saneerauspurkukohteita.

Olet etsimämme henkilö, mikäli

•  sinulla on soveltuva rakennusalan koulutus, esim. teknikko, rakennusmestari tai insinööri

•  sinulla on itsenäinen, tavoitteellinen ja jämäkkä työote  

•  hallitset perus atk-taidot ja ajanhallinnan ohjelmistot

•  olet valmis matkatöihin ja vaihteleviin työaikoihin

•  olet avoin, joustava ja omaat hyvät yhteistyö-, viestintä- ja asiakaspalvelutaidot

Työantaja voi tarvittaessa avustaa asunnon hankinnassa.

Tehtävässä vastaat itsenäisesti purkuprojekteista ja toimit työnjohtajien esimiehenä. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä uralla purkuliiketoiminnan näköalapaikalla Suomen suurimman toimijan palveluksessa. Jatkossa tehtävissä on mahdollisuus toimia myös Ruotsin projektiemme parissa. Lisäksi tarjoamme sinulle vastuullisen, haasteellisen ja itsenäisen tehtävän kasvavassa Delete-konsernissa, jossa saat hyödyntää osaamistasi.

Tiedusteluihin vastaa liiketoimintajohtaja, Purkupalvelut Kimmo Palomäki, puh. 044 300 0178 tai

tai toimialapäällikkö, Saneerauspurkupalvelut Tommi Leppiaho puh. 040 575 4451 tai tommi.leppiaho@delete.fi

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 20.2.2018 mennessä Deleten Rekryportaalin kautta osoitteessa https://rekrytointi.delete.fi/  

Delete on Suomessa ja Ruotsissa toimiva johtava täyden palvelun ympäristöpalvelujen tarjoaja. Delete tarjoaa purku-, puhdistus- ja kierrätyspalveluja eri teollisuudenaloille, rakennusalalle ja kiinteistöille. Deleten liikevaihto vuonna 2016 oli 180 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee noin 1000 ympäristöpalveluiden ammattilaista ja Deleten noin 30 palvelupistettä kattavat valtakunnallisesti koko Suomen ja Ruotsin. Käy tutustumassa: www.delete.fi