Delete Group Oy:n konsernijohtajaksi nimitetty Tommi Kajasoja – kasvu ja kansainvälistyminen jatkuvat

Voimakkaasti kasvavan ympäristöpalveluyhtiö Delete Group Oy:n konsernijohtajaksi on nimitetty 1.2.2018 alkaen DI Tommi Kajasoja (43).

Nykyinen Delete-konsernin Suomen maajohtaja Tommi Kajasoja aloitti Deletessä vuonna 2014 Teollisuus- ja kiinteistöpalveluiden liiketoimintajohtajana. Ennen Deleteä Kajasoja työskenteli yli 15 vuoden ajan teollisuuden palveluliiketoiminnassa Maintpartner Groupissa ja ABB Servicessä.

Delete-konsernin hallituksen puheenjohtaja Åsa Söderström Jerring:

”Hallitus on nimittänyt Tommi Kajasojan konsernijohtajaksi Jussi Niemelän irtisanouduttua tehtävästään. Kajasojalla on laaja kokemus teollisuuden palveluliiketoiminnasta ja hän on liiketoimintajohtajana ja Suomen toimintojen maajohtajana rakentanut vahvan organisaation sekä kehittänyt ja tehostanut Deleten liiketoimintaa huomioiden erityisesti asiakasnäkökulman.” 

Tommi Kajasoja:

”Otan konsernijohtajan tehtävän vastaan nöyrästi ja erittäin motivoituneena. Viime vuoden lopussa toteutimme yhden suurimmista yritysostoistamme Suomessa ja konsernin liikevaihto on nyt lähellä 200 miljoonan euron virstanpylvästä. Odotan innolla, että pääsen työskentelemään uudessa roolissani koko organisaation kanssa Suomessa ja Ruotsissa.”

Lisätietoja Deletestä: delete.fi

Lisätietoja: 

Åsa Söderström Jerring, hallituksen puheenjohtaja, +46 70 696 2230