Delete-lehti 3/2017 ilmestyi

Lehti käsittelee laajalti toimialamme taustoja, uutisia ja vaikuttajia sekä teollisuuden, kiinteistöjen ja rakentamisen ympäristöpalveluihin, kiertotalouteen sekä kierrättämiseen liittyviä asioita.

Esittelemme tässä numerossa digitalisaation mahdollisuuksia ennakoivaan prosessipuhdistukseen. Delete on mukana Tekesin rahoittaman SmartAdvantage-hankkeen rinnakkaishankkeessa yritys-casena. Rinnakkaishankkeen tavoitteena on kiinnittää huomioita teknologian, palvelukehityksen sekä liiketoimintamallien muodostamaan kokonaisuuteen, joilla tähdätään kykyyn tuottaa asiakkaille uutta lisäarvoa. Deleten tavoitteena on tuoda säiliöiden sekä putkistojen puhtauden mittaus ja monitorointi kiinteäksi osaksi prosessipuhdistuspalveluitaan.

Lehdessä kerrotaan myös Metsä Groupin elokuussa 2017 käynnistyneestä biotuotetehtaasta ja sen prosessipuhdistuksista. Samoin lehti esittelee alueella olevan vanhan sellutehtaan purkutyötä.

Pohdimme linjasaneeraushankkeen onnistumisen edellytyksiä asbestipurkutyön osalta, sillä huolellinen asbestikartoitus on merkittävä osa onnistunutta linjasaneeraushanketta.

Esittelemme lisäksi Tampereen Ratinan rakennushankkeeseen liittyvien tunnettujen ja vanhojen rakennusten Vuoltsun ja Autotuontitalon saneerausurakoita. Lisäksi Tampereen sukkatehtaan saneerauspurkuprojekti ja Espoon Matinkylän jäähallin purkutyö ovat esiteltyinä Delete-lehdessä.

Vaikeasti purkukohteista kierrätettävä lujitemuovi on myös löytänyt pilottiasteella olevan käyttökohteen, kun Korsnäsin tuulivoimapuistosta purettujen tuulivoimaloiden lapojen lasikuitua on kierrätetty kokeellisesti Conenor Oy:n toimesta.

Esittelemme lehdessä myös Deleten RekryKoulutuksen, jonka hakuaika käynnistyi juuri.

Lue Delete-lehden verkkoversion tästä linkistä. 

Palautetta ja juttuvinkkejä Delete-lehteen voi lähettää osoitteeseen

Delete-lehden toimitus toivottaa hyvää joulunaikaa!