Delete

Vaihde ja päivystys 24h

010 656 1000

Soita tästä! Vaihde ja päivystys 24h

010 656 1000

Energiateollisuuden puhdistusmenetelmät

Delete puhdistuspalvelut tarjoaa energialaitoksille kokonaisvaltaisia, suunnitelmallisia puhdistuspalveluja. Autamme asiakastamme takaamaan laitoksensa toimintavarmuuden ilman suunnittelemattomia käyttökatkoksia ja parantamaan laitosten käyttöturvallisuutta sekä voimalaitoksen hyötysuhdetta.

Voimalaitoksen huoltoon voimme tarjota palvelukokonaisuuksia niin normaaliin huoltoon liittyviin puhdistuksiin kuin ennaltaehkäiseviin toimiin, kuten membraaniseinämien paksuusmittauksiin tai säiliöiden puhdistuksiin ja tarkastuksiin.

Hoidamme myös sähkösuodattimien, kuljettimien ja vastaanottoasemien, seulojen ja vastaavien imuroinnit ja pesut sekä muut voimalaitoksilla tarpeelliset puhdistustyöt.

Savukaasupesureiden puhdistus

Savukaasupesureiden tyhjennykset ja pesut, oli savukaasupesurin tyyppi mikä tahansa: Lämmönvaihtimien tuubien ja suihkuputkien korkeapainepesut ja suodattimien vaihdot, savukaasupuhaltimien siipien korkeapainepesut 3000 barilla ja muut puhdistustyöt kaikentyyppisissä savukaasupesureissa.

Membraaniseinien puhdistus ja mittaus

Membraaniseiniä voi puhdistaa usealla eri tavalla ja valittava menetelmä on usein makuasia: oli valittu menetelmä sitten korkeapainepesu 3000 barilla, hiekkapuhallus tai mekaaninen puhdistus, meiltä löytyy osaaminen ja kokemus kaikkiin menetelmiin. Kauttamme saat myös membraaniseinämien paksuusmittaukset.

Leijupetikattiloiden suurtehoimurointi

Oli leijupedin imurointitarve sitten suunniteltu tai äkillinen niin meiltä löytyy aina apu. Myös lasittuneen kvartsihiekan vesipiikkaus 3000 barin korkeapainelaitteella onnistuu.

Kun haluat pelata varman päälle, ota yhteyttä tinkimättömiin puhdistusammattilaisiin!